TJÄNSTER

Utomhusarbeten

VAD ERBJUDER VI?

 

Vi på TOROPOL AB har professionella arbetare med många års erfarenhet inom renoveringar. Vi är mycket noga med att arbetet blir utfört korrekt och snyggt. Vi är även mycket stolta över effektiviteten på våra arbetare, eftersom de alltid utför jobben på så kort tid som möjligt och även gör det mycket bra.

 

ARBETSMILJÖ

 

Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot våra anställda och våra beställare, därför arbetar vi alltid systematiskt för att kartlägga risk för olyckor samt vidta nödvändiga åtgärder för att förhindra dem från att uppstå. Vi strävar även efter en så god arbetsmiljö som möjligt för allas trivsel.

ROT-avdraget

 

 

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Det innebär sänkta arbetskostnader.

TAKARBETEN OCH TAKRENOVERING

 

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material.

MARK & ANLÄGGNING

 

Vår affärsidé är att sälja anläggnings- och markarbeten av hög kvalité såsom: enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten.

MURNING & PUTS

 

Vi har manga års erfarenhet inom olika puts jobb och är proffs inom detta område. Vi är proffs på alla murar jobb och kan hjälpa Dig/Er med allt som handlar om sten och bruk.

 

 

MÅLERIARBETEN

 

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Köksluckor, lägenhetsmålning, trapphus, källarlokaler och garage, hela villor, plåt- och fasadmålning eller något annat måleriarbete.

Copyright © 2014 Toropol AB