OM 


Vi utför renoveringsarbeten och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken. Detta gör att vi klarar av att leverera enligt de höga förväntningar som många av våra kunder har - som för det mesta är privatpersoner - för vår professionalism och vårt engagemang, men också för vårt pris som ofta ligger 10-20 procent under våra konkurrenters, utan vi för den skull kompromissar med kvaliteten.


Vår prioritet är tjänster av hög kvalitet till attraktiva priser.ARBETSMILJÖ


Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot våra anställda och våra beställare, därför arbetar vi alltid systematiskt för att kartlägga risk för olyckor samt vidta nödvändiga åtgärder för att förhindra dem från att uppstå. Vi strävar alltid efter så god arbetsmiljö som möjligt för allas trivsel.

TOMAS DYMKOWSKI

VD / Arbetsledare

MAGDALENA DYMKOWSKA

Kundansvarig / Administration

CERTIFIKAT

BBV

Vi har behörighet enligt BBV

REFERENSER

29 JULI

Peter och Linda, NACKA


Toppen, tack! Självklart rekommenderar jag er, det gör jag hela tiden eftersom många vet och har sett att vi gjort stora renoveringar. Du kan alltid ge mitt mobilnr till en blivande kund när ni har någon som vill ringa och fråga.

18 MAJ

Jakob och Anna, TÄBY


Vi tog hjälp av TOROPOL AB när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2011. Från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Med ett team av kunniga och flexibla medarbetare har de hjälpt oss att skapa vårt drömhus! De har varit mycket bra att ha att göra med och vi vill gärna rekommendera dem.

21 MARS

Ulf, ECKERÖ


Så nu - äntligen färdigt!! Vi är mycket nöjda med resultatet och med ert arbete! Ni har varit mycket proffsiga och service minded - håller vad ni lovar. Mycket bra! TOROPOL AB har varit mycket trevliga, kunniga, pålitliga och tjänstevilliga under hela vårt källarrenoveringsprojekt och vi är mycket nöjda med resultatet!

Copyright © 2014 Toropol AB